АПБ у "Лічбах і фактах" 2016

Сябры, выйшла традыцыйная справаздача АПБ за 2016 год– «Лічбы і факты». Яшчэ раз узгадаем год гогаля! І можна спампаваць!

У год гогаля мы разам з вамі ратавалі Тураўскі луг ад палону вярбы, лічылі жураўлёў на балоце Ельня, развешвалі скрыні для гогаляў і іншых качак, выбіралі птушку-сімвал Валожынскага раёна і натхнялі выбіраць птушак у іншых кутках краіны...

Год быў сапраўды насычаным. «Лічбы і факты»– нагода яшчэ раз успомніць 2016-ы і сказаць дзякуй усім, хто не застаўся ў баку ад важнай справы захавання прыроды. Шмат чаго ў год гогаля было зроблена дзякуючы вялікім пректам "Прырода важная для ўсіх" і "аб'ядноўваючыся вакол прыроды", якія АПБ рэалізуе пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага саюза, стала мацнейшай сетка Захавальнікаў ТВП дзякуючы праекту ПРААН-ГЭФ.

Усе сябры АПБ, якія прыйўлі на 28 студзеня на ХХ З'езд АПБ, атрымалі нашу справаздачу ў друкаваным выглядзе. Можна азнаёміцца і з электронная версіяй "Лічбаў і фактаў".

Спампаваць "Лічбы і факты-2016"

Наперадзе – 2017 год, новыя акцыі і новыя цікавыя сустрэчы з птушкамі. Якія мы хочам рабіць з вамі разам. Разам для птушак і людзей!

Як стаць сябрам АПБ

Як аплаціць сяброўскі ўзнос

Як зрабіць ахвяраванне ў АПБ

За шестью большими подорликами из Беларуси можно следить онлайн!
Волонтерский лагерь в Турове: к возвращению дупелей — готовы!
Тихон не из тихих!
Что общего у лососей с колбасой: 12 октября — Зоочетверг
Борисов выбирает свою птицу: поддержи проект смской!
Большой подорлик и такое же путешествие
Не истреблять, а управлять численностью
38 не попугаев: итоги Чемпионата по фотобёрдингу!
Больше так не делать
Еще раз о волках